Склад: Фарш телячий
Термін придатності: -18 °С, зберігає свіжість до 12 місяців з дати виготовлення.
Виробництво опт: 5-10-15-20-25-30-40-50 кг і вище
Технологія виготовлення
м'яса телятини для шаурми
М'ясо закуповується на перевірених місцевих мяскокомбінатах, де забите м'ясо телятини розрізається відповідно до стандартів Халяль і санітарними нормами, після чого поставляється постачальниками до нас на об'єкт. Наші фахівці перевіряють його якість, документацію і додатково проводять всі необхідні дослідження. М'ясо зберігається в спеціальних холодильних камерах, що підтримують температуру 0 ° С, до подальшої обробки.
Виробництво донера для шаурми оптом
Döner Телятина Змішаний виробляється з телячог фаршу.
Подрібнене м'ясо очищається від плівок і подрібнюється в м'ясорубці.
М'ясо маринується в спеціальному соусі, який, завдяки вакуумній технології, безперешкодно проникає в найдрібніші пори м'яса, надаючи йому пікантний смак і аромат і роблячи м'ясо для шаурми м'яким і соковитим.
Купити Döner Телятина Змішаний можна як дрібним, так і великим оптом в розфасовці 5-10-15-20-25-30-40-50кг і вище. Ціни на продукцію уточнюйте у менеджера по телефону. Доставка здійснюється по Києву і всій Україні.