Шаурма - популярна східна закуска, яка не обходиться без м'яса. У неї кладуть телятину, курку, баранину, індичку.
Традиційно до складу шаурми входять:
- хліб бездріжджовий (лаваш, піта і т.д.);
- свіже смажене м'ясо;
- хрусткі овочі та зелень;
- соуси і спеції.
Але, тим не менше, вегетаріанці придумали свій варіант шаурми без м'яса.
Овочева або дієтична шаурма містить:
- бездріжджовий хліб;
- гриби;
- свіжі овочі (огірки, помідори, капусту, моркву);
- зелень;
- сир;
- соус (білий сметанний або червоний томатний).
Як правильно приготувати шаурму з м'ясом і без нього?
Для приготування шаурми без м'яса необхідно дрібно нарізати овочі, перемішати, натерти на тертці сир, приготувати соус. Рясно змастити лаваш соусом, зверху приблизно посередині тонким шаром викласти овочі, загорнути лаваш трубочкою і нарізати на порційні шматочки. Варіантів приготування шаурми без м'яса безліч - сирна, овочева, грибна, сирна.
Технологія приготування м'ясної шаурми трохи складніша, тому що головний її компонент - м'ясо, важливо правильно приготувати. Для цього необхідно взяти свіже м'ясо, замаринувати його і прожарити при певній температурі, зрізуючи тонким шаром прожарені шматочки. Потім скласти лаваш м'ясо, овочі, полити соусом і можна подавати до столу.
Проте, шаурма з м'ясом користується набагато більшою популярністю, тому ми пропонуємо своїм клієнтам придбати якісну сировину для традиційної м'ясної шаурми. Правильно нарізана, замаринована і упакована по стандартам Халяль курка і телятина стануть ідеальною основою для приготування шаурми. Зв'яжіться з нами (за посиланням), щоб дізнатися про вигідні умови співпраці.
Залишити коментар