Як готують м'ясо для шаурми?

Як готують м'ясо для шаурми?

Східне блюдо - шаурма, вже давно полюбилася українцям. Хто відмовляв собі в задоволенні перекусити ситною і смачною закускою, проходячи повз запашні заклади фастфуду? Приємний аромат смаженого м'яса, свіжі овочі і хрусткий лаваш - така закуска припаде до смаку всім, навіть вибагливим гурманам.

У чому ж головний секрет популярності шаурми? Звичайно ж, в м'ясі! А, вірніше, в способі його приготування. Смак шаурми безпосередньо залежить від якості і виду м'яса.

 

Як вибрати м'ясо для шаурми

За традицією, що склалася, шаурму готують з білого або червоного м'яса. Телятина, баранина, курятина, індичатина - ось головні види м'яса, що входять до складу всіма улюбленої страви. Також на ринку можна зустріти шаурму зі свинини, але справжні східні кухарі ніколи не подадуть шаурму зі свинини, оскільки строго слідують релігійним принципам, які забороняють вживати в їжу м'ясо нечистих тварин.

Ми виробляємо тільки червоне і біле м'ясо для шаурми, дотримуючись традицій ісламу і стандартам Халяль. Наша продукція виготовляється з високоякісної сировини: філе і курячих окостів мають халяльную розрізку, і вирізки і гуляшу телятини.

 

Як правильно замаринувати м'ясо для шаурми

Не менш важливо правильно замаринувати м'ясо, адже від соусу безпосередньо залежить його смак, колір і аромат. Ми розробили спеціальний фірмовий соус, який готується в вакуумі при температурі 0 °C, що дозволяє створити ідеальний маринад, здатний проникати глибоко в кожен м'ясний шматочок, надаючи йому незабутній смак і аромат.

Ви можете придбати біле і червоне м'ясо в розфасовці 5-10-15-20-25-30-40-50кг і вище.

Вибирайте якісне м'ясо для шаурми і тоді ваш бізнес буде процвітати, а черга з клієнтів ніколи не закінчиться!

Залишити коментар