Питання про спеції для приготування маринаду до м'яса дуже делікатний. Від підбору ароматних приправ буде залежати його смак. Саме тому на сході, який є батьківщиною багатьох ароматних трав і прянощів, рецепти спецій тримаються в строгому секреті і навіть передаються з покоління в покоління, як якась сімейна реліквія.
Смак шаурми також безпосередньо залежить від спецій, що входять до складу маринаду для м'яса. Можливо, ви помічали, що закладів з приготування та продажу шаурми досить багато, але до одних стоїть черга, а інші закриваються через нерентабельність. І покупці часто їздять в конкретний ресторанчик, щоб покуштувати улюблену закуску. Вся справа в спеціях. Тільки правильно замариноване м'ясо, приправлене соусом, додасть вашій шаурми такий смак, за яким клієнти будуть приходити до вас знову і знову.
Як замаринувати м'ясо для шаурми
На Сході є такий вислів: "Я можу дати тобі таку кількість спецій, яке ти зможеш забрати з собою. Але ніколи не питай мене рецепт суміші спецій для м'яса! ". Кожен поважаючий себе кухар має власні секретики, які і надають страві незабутній смак і які тримаються в таємниці.
Ми розробили спеціальний рожевий соус Happy, який надає кожному шматочку м'яса пряний аромат і додає родзинки нашої продукції. Спробуйте, і ви переконаєтеся самі, наскільки це смачно.
Залишити коментар