Чи варто відкривати бізнес з продажу шаурми?

Чи варто відкривати бізнес з продажу шаурми?

Як і в будь-якому іншому справі, в бізнесі з продажу шаурми є свої переваги і недоліки.

 

Переваги відкриття бізнесу з продажу шаурми

  • Шаурма - доступне і просте в приготуванні блюдо, яке подобається споживачам і не вимагає особливих складнощів в приготуванні.
  • Для виготовлення шаурми використовуються тільки натуральні інгредієнти, що особливо подобається покупцям, охочим перекусити смачно і з користю для здоров'я.
  • Яскраве оформлення торгової точки, відкрита вітрина і апетитний запах, що витає навколо, - стануть найкращою рекламою, яка залучає клієнтів.
  • Шаурма - універсальна закуска, тому її можна продавати як на вулиці, так і в торгових центрах, офісних і бізнес-центрах, в кафе і ресторанах.
  • Відкрити власний магазинчик з продажу шаурмы досить просто - це не вимагає великих вкладень і спеціальних дозволів.
  • Персонал для обслуговування торгового павільйону потрібно в мінімальній кількості, для невеликої торгової точки досить 1-2-х чоловік.

 

Недоліки

Для відкриття бізнесу необхідно придбати спеціалізоване обладнання, знайти постачальників, налагодити закупівлі, щоб в наявності завжди було свіже сировину. також важливо подбати про правила зберігання продуктів і забезпечити дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Знайти професійне обладнання досить просто, тим більше воно купується не кожен день. Обладнати торгову точку відповідно до гігієнічних норм також не зажадає особливих зусиль. Найскладніше в цьому бізнесі - підшукати відповідних постачальників сировини, які будуть вчасно постачати свіжу продукцію.

Компанія Happy Doner займається виробництвом високоякісного білого і червоного м'яса, виготовленого за стандартами Халяль. Співпрацюючи з нами ви завжди будете впевнені в тому, що отримаєте м'ясо вищої проби і точно призначений термін.

Залишити коментар