Висока якість і стандарти чистоти у виробництві м'яса для шаурми

Висока якість і стандарти чистоти у виробництві м'яса для шаурми

Виробництво м'яса для шаурми - справа тонка. На Сході, звідки родом ця закуска, все звикли робити якісно і зі смаком. Саме тому дотримання стандартів чистоти в поєднанні з продукцією високої якості - це те, без чого не обходиться жоден заклад східної кухні.

Компанія Happy Doner - займається заготівлею курячого м'яса і м'яса телятини для шаурми. На виробництві ми строго дотримуємося санітарно-гігієнічних норм і стандартів якості Халяль. А це означає, що в нашій продукції відсутні шкідливі хімічні добавки, гормони і консерванти. Птах і яловичина забивається і обробляється відповідно до правил ісламу.

Висока якість і стандарти чистоти - наше головне правило в виробництві м'яса для шаурми. Ми перевіряємо постачальників, проводимо всі необхідні фізичні і мікробіологічні дослідження. Наші співробітники мають високий ступінь кваліфікації і строго стежать за дотриманням температурних режимів на кожному етапі виробничого процесу.

Після обробки та оброблення, м'ясо зберігається в морозильних камерах, що підтримують постійну температуру -18 °С. Доставка здійснюється на спеціалізованому транспорті, з дотриманням температурного ланцюга.

Співпрацюючи з нами, ви отримаєте якісне, натуральне, чисте і повністю безпечне м'ясо, яке вже замаринувати і оброблене. Вам залишиться лише правильно його приготувати.

Вибирайте краще для свого бізнесу!

Залишити коментар